VACATURE: Verpleegkundig Specialist Jeugdhulp

Geeft het jou voldoening om samen met medebehandelaren een kind of jongere weer vooruit te helpen? Als Verpleegkundig Specialist Jeugdhulp bij Cedin draag jij jouw steentje bij aan de ontwikkeling van kinderen en jongeren met psychische hulpvragen. Samen met deze kinderen en hun ouders werk je aan de toekomst. Jouw sociale vaardigheden bieden houvast én je reikt de juiste activiteiten aan om verder te komen. Je gaat hierbij uit van de eigen regie. Ben jij ook nog eens kundig en daadkrachtig? Dan zoeken we jou!

Cedin is voor haar werkgebied in de provincies Groningen en Friesland op zoek naar een:

Verpleegkundig Specialist Jeugdhulp
(24 – 36 uren)

Wat ga je doen?

Je geeft de behandeling zelfstandig vorm en samen met je collega’s kom je tot de best mogelijke behandeling. Je bijdrage in de behandeling zal voor een groot deel bestaan uit het instellen op psychofarmaca. Je maakt gebruik van bewezen behandelmethoden en je levert maatwerk door aan te sluiten bij de hulpvraag van kind/jongere en ouders/verzorgers. De werkzaamheden bevatten onder andere het voeren van intake- en adviesgesprekken, instellen en begeleiden van medicatiecontroles, meedenken in casuïstiek en het verzorgen van andere behandelingen die passend zijn bij het werkveld van verpleegkundig specialist. Daarnaast lever je vanuit jouw deskundigheid een bijdrage aan de ontwikkeling van het behandelbeleid binnen Cedin en onderhoud je contacten met ketenpartners. Je werkt binnen een multidisciplinair team. Samen met nog een verpleegkundig specialist en twee kinder- en jeugdpsychiaters vorm je een vakgroep.

Wat neem je mee?

Om deze functie uit te kunnen voeren ben je in het bezit van een diploma Verpleegkundig Specialist én ben je BIG-geregistreerd. Het betreft een functie die volop in ontwikkeling is. Samen met de leden uit de vakgroep geef je de functie verder vorm binnen Cedin. Je hebt een rol in het meedenken van de invulling en uitvoering hiervan. Je brengt om die reden ruime ervaring mee binnen de jeugdzorg, maar hebt ook kennis van het geprotocolleerde medicatiebeleid. Je beschikt over een geldig rijbewijs B en eigen vervoersmiddel.

Wanneer (helpen) opgroeien een uitdaging is.

Je kunt bij Cedin terecht voor onderzoek en behandeling op het gebied van jeugdhulp, leerlingenzorg en dyslexiezorg. We begeleiden en behandelen kinderen van 0 – 18 jaar met milde tot complexe zorgvragen, zoals problemen in de ontwikkeling en leerproblemen. We staan leerkrachten bij met hulpverlening in de klas en ouders bieden we een steun in de rug bij de opvoeding. In ons werk staat de driehoek kind – gezin – school centraal. Wanneer (helpen) opgroeien een uitdaging is, is er behoefte aan mensen met verstand van deze werelden. De kleinschalige zorgteams in onze praktijken bestaan uit een kinder- en jeugdpsychiater, orthopedagoog-generalisten, GZ-psychologen, orthopedagogen en psychologen, systeemtherapeuten en pedagogen/ambulant begeleiders.

Dit hebben wij jou te bieden:

  • Een contract voor onbepaalde tijd;
  • Het aantal uren is minimaal 24 en maximaal 36 uur, de precieze omvang is bespreekbaar;
  • Het salaris is marktconform en afhankelijk van werkervaring en kennis;
  • Veel zelfstandigheid en vrijheid in de werkuitvoering;
  • Persoonlijke groei en ontwikkeling door intervisie, collegiale kennisdeling, opleidingen en trainingen via GoodHabitz en het interne Leerlandschap van Cedin;
  • Een vergoeding voor vakgerichte lidmaatschappen;
  • Cedin faciliteert in externe opleidingen die nodig zijn voor de registratie eisen;
  • 8% vakantiegeld en 25 vakantiedagen per jaar bij een fulltime dienstverband;
  • Cedin draagt 70% bij aan de pensioenopbouw bij pensioenfonds PFZW;
  • Je komt te werken in een klein, hecht team met gemotiveerde collega’s die jou graag verwelkomen!

 

Ben je enthousiast en wil je solliciteren?

Om het jou zo gemakkelijk mogelijk te maken is alleen jouw c.v. uploaden voldoende. Klik hiervoor op één van de sollicitatiebuttons op deze pagina of mail je c.v. naar personeel@cedin.nl. We zien jouw reactie graag tegemoet vóór maandag 17 juni 2023.

Wil je meer informatie?
Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op met Rinske van der Schuit, Directeur Zorgdienstverlening via 06- 512 27 249. Zij beantwoordt graag al jouw vragen.

Bekijk ook ons filmpje over Werken bij Cedin.

Werken bij Cedin, Jaap Kramer vertelt:

“Betekenisvol, leren en ontwikkelen. Cedin doet er alles aan om medewerkers de ruimte te bieden hun vak goed uit te oefenen.”