Kwaliteitsbeleid

 

Wij hechten een groot belang aan ons kwaliteitsbeleid. Wij beschikken over meerdere lidmaatschappen en certificaten waarmee de kwaliteit van onze producten en diensten gewaarborgd wordt:

 

Cedeo-erkend

Cedin is Cedeo gecertificeerd. Uit onafhankelijk onderzoek van Cedeo blijkt dat 86% van onze klanten tevreden is over onze performance, klantgerichtheid en de samenwerking. De erkenning wordt om de 2 jaar verleend op basis van regelmatig klanttevredenheidsonderzoek onder onze klanten. 

 

Certiked

Wij werken volgens ISO 9001. Dit is een certificaat voor kwaliteitsmanagement dat verstrekt wordt door Certiked, specialist in kwaliteitsborging bij kennis-intensieve bedrijven zoals Cedin.


 

 

 

 

 

Kwaliteitszorg dyslexie

Het Nederlands Kwaliteitsinstituut Dyslexie is een onafhankelijk instituut dat ernaar streeft dat ieder kind met lees- en spellingsproblemen op een uniforme en kwalitatief goede manier gediagnosticeerd en behandeld wordt door een team van gespecialiseerde behandelaren. Om de kwaliteit van de dyslexiezorg voor ieder kind te waarborgen dienen deze behandelaars gecertificeerd te zijn door het Nederlands Kwaliteitsinstituut Dyslexie. Cedin is gecertificeerd met dit keurmerk.

 

 

Copyright Stichting Cedin 2021

Cedin, Lavendelheide 21, 9202 PD DRACHTEN | tel. 088 0200 300 | e-mail: info@cedin.nl