Werken bij Cedin

Cedin is een organisatie van bevlogen professionals met hart voor onderwijs en zorg. We adviseren scholen die de kwaliteit van hun onderwijs willen verbeteren. Daarnaast begeleiden en behandelen we kinderen en jongeren in de jeugdhulp, dyslexiezorg of leerlingenzorg. Ouders bieden wij een steun in de rug bij de opvoeding en leerkrachten kunnen op ons rekenen als leerlingen extra zorg nodig hebben. Zo brengen wij onderwijs en zorg samen in de driehoek Kind – School – Gezin.

 

Cedin is een stichting met een maatschappelijk doel. Wij geloven erin dat ieder mens zich kan ontwikkelen: talenten ontdekken en benutten, belemmeringen wegnemen, kansen creëren. Daar dragen wij aan bij, al 45 jaar lang. Wat we doen, doet ertoe. Dat maakt ons werk zo mooi!

 

Vacatures

Wij zijn ook doorlopend op zoek naar GZ-psychologen, Orthopedagoog-generalisten en Kinder- en jeugdpsychiaters. Ben je geïnteresseerdin werken bij Cedin? Neem dan contact op met Jaap Kramer (manager HRM) via personeel@cedin.nl of 06 123 437 12.

 

Open sollicatie

Regelmatig zoeken wij nieuwe collega’s. Ben jij een getalenteerde professional die op zoek is naar een (nieuwe) uitdaging? Laat het ons weten! Een open sollicitatie kun je sturen naar Jaap Kramer via personeel@cedin.nl.

 

Meer weten over Cedin als werkgever? Lees dit interview met Jaap Kramer.

Copyright Stichting Cedin 2021

Cedin, Lavendelheide 21, 9202 PD DRACHTEN | tel. 088 0200 300 | e-mail: info@cedin.nl