Vacature: GZ-psycholoog en Orthopedagoog Generalist

 

Al ruim 45 jaar levert Cedin een belangrijke bijdrage aan de ontwikkeling van kinderen. Met 140 collega’s zetten wij ons dagelijks in om kind, school en gezin te ondersteunen bij leer- en ontwikkelingsvraagstukken. Wij doen dit vanuit de gedachte dat ieder mens het in zich heeft om zich te ontwikkelen, altijd!

Voor onze nieuwe locaties in Oude Pekela en Emmen zoeken wij een GZ-psycholoog en een Orthopedagoog Generalist.

 

Je vindt bij ons een inspirerende werkomgeving waarin deskundig en resultaatgericht gewerkt wordt. Onze collega's inspireren elkaar door hun kennis en ervaring te delen. Een open en informele cultuur vinden wij belangrijk.

 

Over de functie

Bij Cedin komen jeugdzorg en onderwijs samen. In alles wat wij doen staat de driehoek kind-gezin-school centraal. Dat betekent dat wij hulp bieden aan kinderen in de leeftijd van 0 tot 21 jaar. Hun ouders en school betrekken wij hier altijd bij. Wij voeren onze werkzaamheden uit op school, thuis of op één van onze behandellocaties in de provincies Groningen, Friesland en Drenthe.

 

Als GZ-psycholoog of Orthopedagoog Generalist werk je in een multidisciplinair team dat bestaat uit een kinder- en jeugdpsychiater, psychologen, orthopedagogen (generalist), pedagogen/ambulant begeleiders en activiteitenbegeleiders. Je behandelt kinderen in de leeftijd van 0 tot 21 jaar. De problematiek waar je mee te maken krijgt is divers. Van hoogbegaafdheid tot ASS, maar ook trauma of depressie. We doen wat nodig is om het kind en systeem weer zelf verder te laten gaan en maken daarbij graag gebruik van de creativiteit van onze collega's.

 

Teamleider

Tevens zijn we voor onze nieuwe locaties in Oude Pekela en Emmen op zoek naar een teamleider die vooral inhoudelijk actief is als behandelaar en daarnaast ook verantwoordelijk voor het reilen en zeilen op deze locaties. Als GZ-psycholoog of Orthopedagoog Generalist kun je de combinatie maken met de functie als teamleider. We horen het graag van je als je deze ambitie hebt!

 

Kom jij Cedin versterken?

Wij vragen het volgende van jou:

  • Je bent BIG of SKJ geregistreerd
  • Je hebt ruime ervaring in het behandelen van kinderen
  • Naast kennis van de zorg heb je ook kennis en/of ervaring met het onderwijs
  • Om je cliënten te bezoeken, beschik je over een geldig rijbewijs en een eigen auto
  • Je hebt humor, doorzettingsvermogen en je bent nieuwsgierig

 

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden je een uitdagende functie van 28,8 tot 36 uur aan waarin veel ruimte is voor zelfontplooiing.  Binnen ons leerlandschap blijven wij dit continu stimuleren. Jouw carrière is bij ons in professionele handen. Naast een passend salaris biedt Cedin prima arbeidsvoorwaarden.

 

Solliciteren

Sluiten jouw talenten en ambities aan bij onze vacature? Stuur dan vandaag nog je brief en CV per e-mail of post naar Jaap Kramer, manager P&O.

 

E-mail: j.kramer@cedin.nl

Post: Cedin, t.a.v. Jaap Kramer, Lavendelheide 21, 9202 PD Drachten.

 

Meer informatie

Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op met Lars Mellema, 06 -127 43 108.

 

Meer over Cedin

Lees meer over ons op de volgende websites:

www.cedinzorgt.nl

www.cedin.nl

 

 

Copyright Stichting Cedin 2017

Cedin, Lavendelheide 21, 9202 PD DRACHTEN | tel. 088 0200 300 | e-mail: info@cedin.nl