Interim professionals voor het onderwijs

Voor een interim professional van Cedin kunt u in het geval van ziektevervanging een vergoeding vanuit het vervangingsfonds krijgen!

Interim professionals van Cedin lopen al jaren mee in het onderwijs en hebben gevoel voor het vak. Profiteer van de schat aan ervaring die zij met zich meebrengen. Met hun kennis en ervaring zorgen zij voor een stabiele invulling van uw vraag. Onze professional kan morgen al bij u aan de slag!

 

Passende oplossing

Wij zorgen altijd voor een passende oplossing voor uw vraag. Onze professionals zijn interim directeur, bestuurder, bedrijfskundige, gekwalificeerd gedragswetenschapper, onderwijskundige of intern begeleider en uit ons netwerk financieel expert, of HRM-specialist. Vanuit deze disciplines helpen zij u bij:

  • Crisismanagement
  • Projectmanagement
  • Strategisch Verander Management
  • Bedrijfsvoering / Organisatieadvies / Leiderschapsontwikkeling / Teamontwikkeling
  • Kwaliteitsvraagstukken
  • Onderwijskundige beleidsontwikkeling
  • Psychodiagnostisch onderzoek en leerlingbegeleiding

 

De interim professionals van Cedin zijn zorgvuldig op hun inhoudelijke en persoonlijke kwaliteiten geselecteerd. Onze mensen zijn hoog opgeleid, gedreven en hebben hun sporen verdiend in het onderwijs en in andere branches, zowel profit en nonprofit.

 

Een organisatie aan deskundigheid

Onze interim professionals investeren in hun ontwikkeling door middel van intervisie en scholing. Bij specifieke vragen kunnen zij ook nog eens putten uit de brede kennis en expertise van hun collega’s binnen Cedin. Een goede waarborg voor de kwaliteit en het resultaat dat u van ons mag verwachten bij de uitvoering van een opdracht. Het resultaat is wat telt.

 

Onze werkwijze

Omdat onze professionals begrijpen waar het over gaat in het onderwijs, kunnen zij vlot bij u aan de slag en blijft uw continuïteit gewaarborgd.

Nadat wij een heldere analyse hebben gemaakt van uw voorwaarden en wensen zoeken we een interim professional die voldoet aan uw verwachtingen. Wij vinden het belangrijk dat er van beide kanten zowel een persoonlijke als inhoudelijke match gevoeld wordt.

 

Vergoeding uit het vervangingsfonds

Als u net als Cedin voldoet aan de voorwaarden van het Vervangingsfonds dan komt u bij ziektevervanging in aanmerking voor een vergoeding.

 

 

Meer informatie

Heeft u vragen? Stel ze gerust, wij beantwoorden ze graag! Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Jaap Kramer:

 

Telefoon: 06 - 123 43 712

E-mail: j.kramer@cedin.nl

 

 

 

 

 

Copyright Stichting Cedin 2021

Cedin, Lavendelheide 21, 9202 PD DRACHTEN | tel. 088 0200 300 | e-mail: info@cedin.nl