Werken bij Cedin

Al ruim 45 jaar levert Cedin een belangrijke bijdrage aan de ontwikkeling van kinderen. Met ruim 180 collega’s zetten wij ons dagelijks in om kind, school en gezin te ondersteunen bij leer- en ontwikkelingsvraagstukken. Wij doen dit vanuit de gedachte dat ieder mens het in zich heeft om zich te ontwikkelen, altijd!

 

Vacatures

Wij zijn per direct op zoek naar een:

 

 

Wij zijn doorlopend op zoek naar GZ-psychologen, Orthopedagoog-generalisten en Kinder- en jeugdpsychiaters. Ben je geïnteresseerdin werken bij Cedin? Neem dan contact op met Jaap Kramer (manager HRM) via personeel@cedin.nl of 06 123 437 12.

 

Onderwijs en jeugdzorg

Cedin is een innovatieve organisatie waar onderwijs en jeugdzorgsamenkomen. Wij zetten ons met passie in voor kinderen, scholen en ouders met als doel om iedere dag iemand een stap verder te helpen in zijn of haar ontwikkeling.  Samenwerken staat bij ons centraal: met collega onderwijsadviseurs of met collega’s uit het zorgteam waarmee de verbinding tussen het kind, de school en het gezin gelegd wordt. Maar ook: samenwerken met het onderwijsveld om tot onderwijsinnovatie te komen en samenwerken met collega- aanbieders uit de jeugdzorg om tot jeugdhulp te komen die elkaar versterkt.

 

Cedin Onderwijs

Onze onderwijsadviseurs dragen bij aan het verbeteren van de kwaliteit van onderwijs, door hun vakinhoudelijke kennis en ervaring met de onderwijspraktijk in te zetten tijdens begeleidingstrajecten, adviesgesprekken, teamtrainingen en cursussen. Zij innoveren binnen het onderwijs door, met het juiste gevoel voor ‘dat wat speelt in de markt’, de vertaalslag te maken naar nieuwe producten/diensten voor het onderwijs. Ga naar Cedin Onderwijs >

 

Cedin Zorg

Onze multidisciplinaire zorgteams werken vanuit regionale praktijken in Groningen, Friesland en Drenthe. Ieder zorgteam bestaat uit:

  • kinder- en jeugdpsychiater
  • psychologen
  • orthopedagogen (generalist)
  • systeemtherapeuten
  • pedagogen/ambulant begeleiders
  • activiteitenbegeleiders

Je vindt bij ons een open en uitdagende werkomgeving waarin je wordt gestimuleerd je talenten verder te ontwikkelen.

 

Open sollicatie

Regelmatig zoeken wij nieuwe collega’s. Ben jij een getalenteerde professional die op zoek is naar een (nieuwe) uitdaging? Laat het ons weten! Een open sollicitatie kun je sturen naar Jaap Kramer via personeel@cedin.nl.

Copyright Stichting Cedin 2020

Cedin, Lavendelheide 21, 9202 PD DRACHTEN | tel. 088 0200 300 | e-mail: info@cedin.nl