TINK | Gesubsidieerde training kinderopvang

Vraag nu nog subsidie aan voor de TINK-training!

 

De laatste mogelijkheid om gebruik te maken van de tijdelijke subsidieregeling versterking taal- en interactievaardigheden start op dinsdag 2 januari 2018 en loopt tot en met maandag 30 april 2018.

 

Subsidieregeling

Aanvragen van subsidie voor TINK kan via www.uitvoeringvanbeleidszw.nl.  Wacht niet te tot het laatste moment: als het subsidieplafond eerder bereikt wordt, sluit de aanvraagmogelijkheid. Kinderopvangcentra krijgen, door gebruik te maken van subsidie, de cursus TINK volledig vergoed. Met deze cursus worden de interactievaardigheden van de medewerkers versterkt.

 

 

Over TINK

TINK is een cursus waarin pedagogisch medewerkers leren hoe ze hun interactievaardigheden kunnen verbeteren en toepassen. Daarnaast verbeteren ze ook hun eigen taalvaardigheid. In TINK staan zes verschillende interactievaardigheden centraal. Deelnemers krijgen feedback op de manier waarop ze deze interactievaardigheden nu inzetten en leren hoe ze deze kunnen verbeteren.  Door gebruik te maken van de subsidieregeling krijg je de kosten voor de eigen medewerkers die de cursus volgens volledig vergoed. Tink is ontwikkeld door Sardes en Cedin is uitvoerder van de cursus. 

 

Data en locatie

De TINK-training wordt gegeven in Drachten en start op maandag 16 april. Bekijk hier alle data en lees meer over de training >>

 

Welke stappen moet ik nemen?

Heb je interesse in de cursus TINK en de subsidieregeling voor het trainen van taal- en interactievaardigheden, neem dan de volgende stappen:

  1. Vraag t/m 30 april 2018 de subsidie aan. Maak kenbaar dat je de cursus TINK wilt volgen >>
  2. Meld je aan voor de cursus TINK van Cedin via onderstaande knop

 

Meer informatie

Neem voor meer informatie over TINK of over de subsidieregeling contact op met Marieke van Erp - Gerrits.

 

Marieke van Erp - Gerrits

 

Telefoon: 06 127 40 648
E-mail: m.gerrits@cedin.nl

 

 

 

De cursus TINK is ontwikkeld door Sardes en Cedin is getraind uitvoerder van de cursus. Sardes ontwikkelde TINK samen met het ITTA en het Expertisecentrum Nederlands, in het kader van het programma Kwaliteitsimpuls van het ministerie van SZW, dat wordt gecoördineerd door BKK. Het ministerie van SZW heeft besloten TINK op te nemen in de subsidieregeling.

Copyright Stichting Cedin 2018

Cedin, Lavendelheide 21, 9202 PD DRACHTEN | tel. 088 0200 300 | e-mail: info@cedin.nl